Om Hedbergs Guld & Silver

Hedbergs Guld & Silver säljer guld, silver och övriga smycken via e-handelsbutikerna www.hedbergsguld.se samt en butik i Dalsjöfors utanför Borås. Bolaget har ett starkt varumärke och har sedan 1947 sålt smycken av högsta kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser.

Samtliga guldsmycken är gjorda i 18 karats guld. Diamanterna är köpta från legal källa, som inte är inblandad i konflikter och är i överensstämmelse med The Kimberly Certification Scheme (KPCS).

Många produkter har Hedbergs egen design, men företaget har även produkter från varumärken som Schalins ringar, Flemming Uziel, SNÖ of Sweden, Edblad, Police och Kalas i sitt sortiment.

I Hedbergs Guld & Silver finns det en bred och djup kunskap om smyckesbranschen och en infrastruktur som skall fungera som en bas för expansion på fler geografiska marknader. Koncernens kompetens inom internetmarknadsföring och e-handel kommer att användas för att generera utveckling och lönsam tillväxt.

Målsättningen är att ta positionen som marknadsledare av onlineförsäljning för smycken i Skandinavien.

Affärsidé

Hedbergs Guld & Silver erbjuder ett brett sortiment av äkta guld-, silver- och diamantsmycken samt ett stort utbud av matsilver och presentartiklar. Lyx och kvalitet till låga priser.

Vision

Hedbergs Guld & Silver skall driva Sveriges ledande smyckebutik på nätet, www.hedbergsguld.se, samt bedriva en lönsam, modern butik med ökande omsättning.

Besöksadress:
Hedbergs Guld & Silver
Boråsvägen 40
516 81 Dalsjöfors

Telefon: 033-27 25 00

Comments are closed.