Bolagsstyrning

Styrelse

Jim Löfgren
Befattning: Styrelsens ordförande sedan 2014.
M.Sc. Management från London School of Economics & Political Science och HEC Paris. Tidigare ansvarig för e-handel och affärsutveckling för Ellos (2005-2008) och VD för La Redoute (2008-2010). Har verkat i USA sedan 2010 som Vice President & General Manager för OneStopPlus.com samt General Manager & Chief Merchandising Officer för CommerceHub. Jims nuvarande arbete är som Vice President Global Sales at Klarna AB. Övriga styrelseuppdrag: Veganord Capital AB.

Michael Koch
Befattning: Ledamot sedan 2006.
Civilekonom, Mse. Entreprenör som startat, drivit, noterat och sålt ett antal företag i tillväxtbranscher både internationellt och nationellt. Michael grundade och är aktiv partner i Scandinavian Financial Management AB ett riskkapitalbolag fokuserat på högteknologi och IT. Arbetar främst idag med Textforum AB ett översättningsföretag där han är delägare.

Nicolas Fogelholm
Befattning: Ledamot sedan 2014.
Entreprenör som driver Tulos Helsinki, en av Nordens främsta sökmarknadsföringsbyråer för e-handel. Tidigare arbetat som Head of Publisher Services på Tradedoubler. Övriga styrelseuppdrag: N Fogelholm Oy, Clickable Oy, Finnish Design Shop, Weecos och WorldDive.

Ledning

VD – Mats Bergengren
Mats Bergengren, IHM Business School i Göteborg. Har lång erfarenhet av försäljning och inköp inom e-handel och detaljhandel. Har tidigare arbetat med inköp av egna varumärken på NetOnNet och som försäljningschef på Newell Rubbermaid.

Comments are closed.